Sammen med Kruss fra hele landet kan du få dra på misjonstur i påskeferien, 13 - 23. april.

Det er seks land å velge mellom. Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla! 

Påmeldingsfrist: 12. November!

Påmelding krever at du følger denne linken:  (åpner 6. Juli) .

Lurer du på noe når det gjelder turene? Ta kontakt på krussetur@nkss.no

 


COLOMBIA

Har du lyst å oppleve en fargerik og spennende kultur?  Få smaken på misjon i et land hvor Evangeliet har stor framgang? Bli kjent med varme og gjestfrie mennesker som brenner for Jesus? Bli med til Colombia! Vi skal besøke bistandsprosjekter for barn og unge og bli kjent med Colombias lagsarbeid. 

Pris: 13 000,- – 15 000,-

Thailand: 

Bli med til Thailand og møt Shanfolket! Langt unna turiststrøkene lever dette unådde folkeslaget. Mens foreldrene jobber på plantasjer, skal vi ta vare på barna og vise dem Guds kjærlighet. Vi skal også arrangere en påskefest, besøke husmenigheter og be for syke. Dette blir en uforglemmelig tur! 

Pris: 11 000,- – 14 000,-

INDIA

Har du hjerte for misjon og unådde mennesker? Bli med til India og møt et unådd folkeslag! Vi skal gå på en femdagers bønn- og lovsangsstur i Himalayas mektige fjell. I tillegg blir det litt tid til sightseeing og shopping i Delhis basarer. 

Pris: 10 000,- – 13 000,-

 

Sentral-Asia*

Bli med til et fantastisk land midt i Asia - et muslimsk land hvor mange folk må holde troen sin hemmelig, der Bibelen er deres mest dyrebare eiendel! Gjør deg klar til spennende lukter og fantastisk mat, besøk små landsbyer og hør mirakuløse historier om menneskers tro! 

*Vi skriver ikke navnet på landet på nettsidene våre pga sikkerhetshensyn.

Pris: :  8 000,- – 11 000,-

ISLAND

Bli med og opplev Island, et vakkert og spennende land! Du kan få bety en forskjell i møte med unge mennesker - på skoler, i kirker og på gata. Dette er et land som både Laget, Bibelselskapet, UiO og KRUSSEN har fått på hjertet. Bli med og pioner! 

Pris: 7 000,- – 9 000,-

Hellas

Har du lyst til å være med å gjøre en forskjell for flyktninger? I Hellas er det mange mennesker som har måttet flykte fra hjemlandene sine og har fått livet snudd på hodet. På denne turen vil du jobbe praktisk og sosialt med flyktninger fra ulike land og du vil være med å bidra i et viktig arbeid.

Pris: 7 000,– til 9 000,-


Krusseaksjonen18:

I år vil Kristenrussen støtte:

- Shan Outreach Center i Thailand

- Bygging av Machhapuchhchre Yak Ranch i Nepal

- Disippeltrening i Sentral-Asia*

- Gi gode muligheter for fattige kvinner i India

- Gi Bibler til flyktninger, ungdom og barn i Ukraina