Sammen med Kruss fra hele landet kan du få dra på krussetur i påskeferien, 3 - 14. april 2020.
Det er fem land å velge mellom. Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla! 

Påmeldingsfrist: 11. november

Påmelding krever at du følger denne linken: HER
Lurer du på noe når det gjelder turene? Ta kontakt på krussetur@nkss.no


Romania

I Romania får du være med å gjør en forskjell for gatebarn, ungdom og fattige romfamilier. Vil du være med å gjøre en forskjell for de som har litt mindre enn oss? Da er denne turen for deg. 

Pris: 5000,- til 8000,-

Thailand

Bli med til Thailand og møt Shanfolket! Langt unna turiststrøkene lever dette unådde folkeslaget. Mens foreldrene jobber på plantasjer, skal vi ta vare på barna og vise dem Guds kjærlighet. Vi skal også arrangere en påskefest, besøke husmenigheter og be for syke. Dette blir en uforglemmelig tur! 

Pris: 11 000,- til 14 000,-

INDIA

Har du et hjerte for misjon og de som aldri har hørt om Jesus før? I India er det fortsatt 2597 unådde folkeslag. I tillegg til den kulturelle opplevelsen skal vi gå på en 5 dagers bønnevandring i Himalayafjellene som kommer til å forandre hjertet ditt for alltid. Bli med oss på tur opp i Himalayas mektige fjell og be for de unådde! Sammen kan vi gjøre en forskjell! 

Høye fjell, kulturelle erfaringer, Delhis basarer, svingete veier og et vakkert og fargerikt land. Dette vil du ikke gå glipp av!

Pris: 10 000,- – 13 000,-

 

Cuba - Turen er Full

Turen er full - men vi har plass til 1 gutt.

Bli med til fantastiske Cuba, målet for årets innsamlingsaksjon. Hovedstaden Havana er et skritt tilbake i tiden med veteranbiler og bygninger fra kolonitiden. Dessverre er det ikke bare kjærlighet for veteranbiler som er årsak til dette. Årsaken er snarere importembargo og fattigdom. Til tross for at de er fattige er de også svært rike på kunnskap. Nivået på utdanning er høyt. I dette landet er kirken i enorm vekst. Folk i alle aldre strømmer til kirkene, og om du kommer for å dele ut bibler i kirkene så blir du behandlet som en rockestjerne. Så ta med eventyrlyst og bli med på bibelutdeling på Cuba. Du vil treffe ungdom fra mange ulike kirkesamfunn og se hvor mye Bibel og tro betyr for menneskene der.  

Pris: :  12 000,- til 14 000,-

Etiopia

Etiopia er et spennende land hvor du kan møte både store kirker og unådde folkegrupper, se nøden i øynene på de fattigste gatebarna eller bli kjent med familien på landsbygda som lever i jordhytter med stråtak og husdyr i stua. På denne turen vil du møte barn som slipper unna bruderov og overfall fordi skolen endelig har komme til deres landsby. Du kan prøve deg som landsbylærer eller evangelist, og se bistand på nært hold. 

Pris: 9 000,– til 13 000,-KrusseturLeder.jpg

Søknadsfrist 1.Oktober


Biler på Cuba tatt fra nettet.jpg

#Krusseaksjonen20:

I år støtter Kristenrussen Ungdomsarbeid på Cuba!