>> 24-26 APRIL 2020 <<

Russetreffet i Kragerø er for mange høydepunktet i russetiden. I fjor samlet vi 700 russ til rusfritt russetreff med konserter, møter, seminarer og aktiviteter i Kragerø. Gjør deg klar til en helg stappfull av inspirerende forkynnelse og seminarer, fete konserter og et oppbyggelig fellesskap med hundrevis av medruss!

Meld deg på som enkeltperson, eller samle vennegjengen og reis som gruppe. Billetten inkluderer alle konserter, seminarer, 4 måltider. Medlemmer i Kristenrussen får 100kr rabatt under påmelding.

Overnatting ordner du enten på egen hånd (for eksempel på Russehotellet) eller du kan kjøpe overnattingsplass i Kragerøhallen for 100,- for hele helgen. Skal du overnatte i Kragerøhallen må du huske sovepose og liggeunderlag. For tilbud på russehotell se www.kragerosportell.no. I bestillingen her på checkin krysser du av for om du skal overnatte i hallen eller ordne overnatting selv. 
Kryss av for rabatt dersom du er medlem i kristenrussen eller i Skjærgårds LIVE.

For generell informasjon og program for Russetreffet, se www.russetreffet.com
Vel møtt til den beste starten på russetiden!

Billetter for Russetreffet i Kragerø 2019 er tilgjengelig fra 8. oktober!

Registreringen åpner fredag 26. april 2019 kl 18.00. Festivalen avsluttes med gudstjeneste i Kragerø kirke søndag 28. april kl 11.00.

Har du spørsmål om Russetreffet i Kragerø? Send en mail til post@sginfo.no