28. des - 1 jan

*eksklusiv Russetreff på hele den 28. des!

15874764_1882351238667551_6314288762141354190_o.jpg
Theme.png

AWAKE er en nyttårsfestival Kristenrussen gjør i partnerskap med Ungdom i Oppdrag Grimerud hvor festivalen finner sted. Årets tema er "Unbreakable: I vår svakhet ligger vår største styrke."

HOVEDTALEREN heter Micah (som vi ikke kan si mye om her fordi han jobber i et område i Midtøsten hvor det er farlig å være kristen). 

AKTIVITETER inkluderer: film, dans, sport, barista, kunst, og outreach i byen. Under festivalen kan du skriver deg opp for det som du har lyst til å delta i!

SEMINARER inkluderer: relasjoner, trosforsvar, lesing av Bibelen, alkohol, å høre Guds stemme, selvbilde, calling, og missional communities.  Hver dag skal det være mulighet for å plukke ut de seminarer som du har mest behov for!

The Bird & Baby Cafe i Grimerud sin hovedbygningen holder åpent hele festivalen for å servere deg deilig drikker og småretter. Her skal du finner en skikkelig koselig stemning og intimkonserter hver kveld! Sjekk ut kafféen her.

Prisen stiger som festivalen nærmer seg. Kristenruss medlemer får automatisk 100kr rabatt under påmelding! For gjeldende pris og påmelding klikk nedenfor.

 

27. - 29. april

Russetreffet i Kragerø er for mange høydepunktet i russetiden. I fjor samlet vi 700 russ til rusfritt russetreff med konserter, møter, seminarer og aktiviteter i Kragerø. Gjør deg klar til en helg stappfull av inspirerende forkynnelse og seminarer, fete konserter og et oppbyggelig fellesskap med hundrevis av medruss!

Meld deg på som enkeltperson, eller samle vennegjengen og reis som gruppe. Billetten inkluderer alle konserter, seminarer, 4 måltider. Medlemmer i Kristenrussen får 100kr rabatt under påmelding.

Overnatting ordner du enten på egen hånd (for eksempel på Russehotellet) eller du kan kjøpe overnattingsplass i Kragerøhallen for 100,- for hele helgen. Skal du overnatte i Kragerøhallen må du huske sovepose og liggeunderlag. For tilbud på russehotell se www.kragerosportell.no. I bestillingen her på checkin krysser du av for om du skal overnatte i hallen eller ordne overnatting selv. 
Kryss av for rabatt dersom du er medlem i kristenrussen eller i Skjærgårds LIVE.

For generell informasjon og program for Russetreffet, se www.russetreffet.com
Vel møtt til den beste starten på russetiden!

Registreringen åpner fredag 27. april 2018 kl 18.00. Festivalen avsluttes med gudstjeneste i Kragerø kirke søndag 29. april kl 11.00.

Har du spørsmål om Russetreffet i Kragerø? Send en mail til post@sginfo.no