Møt Ingrid - nasjonal president i 2019!

Det var ganske naturlig å bli med i Krussen. Brødrene mine var med, og jeg hadde hørt veldig mye bra om Krussen. Så jeg ville være med på det, og jeg så en mulighet til å gjøre noe annerledes og bruke russetiden til det jeg brenner for – og det er Jesus.

Til nå har krussetiden betydd veldig mye for meg. Jeg får lov å bli kjent med mange nye mennesker på tvers av fylker og kommuner i Norge, og det er skikkelig gøy! Jeg har blitt kjent med folk som har samme verdier som meg og samme syn som meg på russetiden, noe som er veldig givende! Og jeg får også være en del av noe som er større en meg selv, og det har betydd veldig mye!

Jeg tror krussetiden vil prege mai veldig mye for meg, fordi jeg går inn i mai med en ambisjon om at jeg skal være der det skjer; jeg skal være på kroer, jeg skal være på fest, jeg skal ha det dritgøy, men jeg skal prøve å være til hjelp, prøve å være et lite lys, være sjåfør for andre, hjelpe folk med passe på tingene sine og gi de vann når de trenger det. Bare være tilstede for folk.

Det som fikk meg til å stille var først og fremst at jeg hadde skikkelig lyst. Jeg hadde hørt så mye om hva krussen gjorde, og det å være i krussestyret fra folk som hadde vært med tidligere. De syntes det var dødsgøy, og da hadde jeg veldig lyst å være med selv! Jeg brenner ganske mye for krussen, og hadde lyst å ta del i det, og være en representant for kristenrussen. Derfor stilte jeg til valg nasjonalt.

Jeg drømmer om at folk i Norge skal se hvem vi er, og at de skal se hva vi gjør vi som er kruss. Jeg drømmer også om at krussen skal få bety en forskjell for russen i Norge!

Høydepunktet blir KRAGERØ! Men også å være med venner og ha det dritgøy i russetida!

Jeg tror at krussen kan bety veldig mye for lokalsamfunnet. Jeg tror krussen kan stå ut og være en forskjell og vise nestekjærlighet, men også at de kan vise hvem Jesus er til sine medruss.

Jeg tror krussen kan være sammen, tilstede og utgjøre en forskjell med å være en motkultur. Rett og slett med å gjøre noe litt annerledes enn det de fleste gjør i russetida, og sette fokuset på litt andre ting.