Russetreffet i Kragerø er for mange høydepunktet i russetiden. I fjor samlet vi 700 russ til rusfritt russetreff med konserter, møter, seminarer og aktiviteter i Kragerø. Bli med på en helg stappfull av inspirerende forkynnelse og seminarer, fete konserter og et oppbyggelig fellesskap med hundrevis av medruss!


Fem på gata i Kragerø

Vilde Margrete Bakken.jpg

Vilde M. Bakken

Det beste var å møte så mange gira og positive folk! Tror aldri jeg har møtt så mange bra mennesker på et sted! Møtene var også fantastiske, med mye bra lovsang og taler!

Anbefaler å dra for å oppleve det fellesskapet og for å få litt «påfyll» av Jesus før eksamensstyret :) .


David Einan

Det beste med Kragerø var alle de nye vennene, den gode stemningen og fokuset på Gud under hele festivalen. Det er noe spesielt med å rette blikket mot Gud sammen som så mange andre kristne russ. Kragerø kan man bare ikke gå glipp av!

Rakel Mosskull.jpg

Rakel Mosskull

Det beste med Kragerø var å kjenne på og bare være i den gode stemningen som var tilstede under hele helga!

Jeg møtte smil, glede, latter og kjærlighet overalt. Fantastisk å møte andre russ fra hele landet, som alle var samla for å feire han som har gitt oss livet!! Utrolig gøy å henge med både gamle og nye venner og bli enda bedre kjent. Kragerø var det beste russetreffet, fordi der feiret vi virkelig livet og 13 års endt skolegang med helt riktig fokus! Det kan jeg si fordi jeg også var med på krussestand på LF og Tryvann, som var bra, men noe helt annet.

Neste års kruss bør dra på Kragerø for å få en opplevelse som kan ha mye å si for resten av livet!!

Simen Andreas Askeland.jpg

Simen Andreas Askeland

Det som gjør Kragerø så utrolig unikt er at vi har det utrolig gøy i russetia, uten alkohol! Det å samles hundrevis av russ og få lov til å være russ, være gale, men samtidig være i stand til å huske alt etterpå, det er bare helt fantastisk! Når en hel kirke er fullt med russ, og alle synger reckless love av full hals er noe som ikke kan beskrives. Det må oppleves! Kragerø er et høydepunkt i seg selv, fordi du treffer masse nye folk og gamle venner. Det er ikke noe deg og meg, det er et oss. Vi er et felleskap på Kragerø, og det syntest jeg er fantastisk!

Torhild Margrethe Hauan-Doksrød.jpg

Torhild M. Hauan-Doksrød

Det beste med Kragerø er at du får en gyllen mulighet du bare får en gang i livet, til å møte fantastisk ungdom på din egen ald er fra hele Norge. En mulighet til å møte noen som deler dine syn, og som kan inspirere deg og bringe deg glede. Du vil møte så mange mennesker, og ha så mange gode samtaler, og skape minner du vil sette pris på for evig, ikke nødvendigvis de store tinga som de fantastiske konsertene og møtene, men også de små tinga, som å gå gjennom gatene i Kragerø med venner.

Og alt dette får du oppleve med Jesus i sentrum!