Krusseaksjonen handler om å utvide horisonten i russetiden. Fra at det handler om meg og mitt, til å bety en forskjell for andre som ikke har like mye som oss i Norge. Misjon både i og utenfor Norge er en viktig del av det å være kristenruss. 

Årets Krusseaksjon er båten «Liberty», den er en del av Ungdom i Oppdrag (UIO) Medical Ships. I disse dager jobbes det iherdig med forberedelser, og “Liberty“ nærmer seg startstreken for å begynne å tjene de isolerte menneskene i Papua Ny-Guinea .KRUSSEAKSJONEN:

Misjon både i og utenfor Norge er en viktig del av det å være Kristenruss. I Norge er vi sammen og tilstede for andre russ før og under russetia. I tillegg vil vi være med å gi håp til denne verden, og én av måtene vi gjør det på er å samle inn penger. 

Krusseaksjonen er et samarbeid mellom Ungdom i Oppdrag, Laget og Bibelselskapet, som har noen prosjekter hver. Pengene vi samler inn blir splittet på prosjekt som disse organisasjonene er med på.

I 2019 går pengene til Medisinskipet “Liberty” som er eid av Ungdom i Oppdrag Norge.

VÅRT MÅL:

Å samle inn: 210 000,-

Dra ut og tjene menneskene der de er.

 Vil du støtte krussekasjonen?
Pengene kan settes inn på kontonummer:
3000.15.59547

Eller Vipps til "Krusseaksjonen" #125520