Så kjekt at du har trykket deg inn her for å se første luke av Krussens Adventskalender. Vi skal snart feire Jesus fødsel og dette skal vi telle ned til. I løpet av desember vil Kristenrussen poste flere konkurranser, utfordringer, bibelvers, julesanger og blogginnlegg. Vi håper du ikke bare er her for å vinne ting, men at du også vil få noe ut av å følge med her.

Hver dag vil det være mulighet for å vinne forskjellige ting, og hver person som vinner i løpet av en uke vil være med i trekningen av ett Russetreff Kragerø pass. Så for å delta på konkurransene kommentere du under bildet enten på Instagram eller på facebook. Den som vinner vil bli tatt kontakt med via en av disse kanalene og vi vil også kommentere det under bildet på begge kanaler hvem som har vunnet.

Vi har også i dag startet en innsamlingsaksjon til Krussaksjonen 2019! Håper dere vil bli med og samle inn penger til noen som trenger det mer enn oss. Dere kan lese mer om hva Krusseaksjonen 2019 går til på Her

I dag handler det om og følge oss. Så alle om følger oss, og kommentere under i dag vil bli med i trekningen av ett Russetreff pass allerede i morgen.

Er du ikke medlem i Kritenrusse bli det her !

Dette blir gøy!