Av: Amalie Monclair Pedersen

Nachos, godteri, leker, latter, vennskap, The Greatest Showman på nattkino - og Jesus! Hva mer skal til for å få en konge kveld? Hvis man tar bort det at noen sovnet under filmen grunnet en tøff uke på skolen, så vil Krussen i Nord-Rogaland tørre å påstå at overnattingen var en suksess!

 

Fredagskvelden ble startet med nachos og Grandis kl 21.30 før en kort andakt med fokus på temaene fra hovedstyrehelga. Etter dette var det på tide å få brukt litt energi. Styret hadde lært mange kjekke leker som ble testet ut på en mindre gruppe, men lekene var minst like suksessfulle på en mindre gruppe! I tillegg hadde styret kino-viben fra styrehelga, så en liten kinosal ble bygget før The Greatest Showman kom på storskjermen.

 

Lørdag morgen våknet vi til at antallet som hadde lagt seg kvelden før var blitt halvert ettersom at travle ungdommer jobber i helgene. Men dette hindret ikke resten i å ha en fantastisk frokost med egg, nugatti, kakao og rundstykker.


IMG_9603.JPG
IMG_9576.JPG

Søndag morgen lagde to fra styret nesten sju liter med lapperøre som vi skulle steke og selge på søndagsgudstjenesten på Tabernaklet Haugesund for årets krusseaksjon. Det ble informert om hva krusseaksjonen er, og at det ble lappesalg etter møtet. Vi fikk god hjelp fra to av vertskapslederne (som er fremtidige Kruss) i ungdomsmiljøet i tabernaklet, Connection, som sto på og stekte lapper og ryddet etterpå. Lappene ble solgt for 10 kroner, og et overraskende stort beløp ble samlet inn. Men det ble en del lapper til overs, så disse bestemte vi oss for å dele ut i Haugesund sentrum. Det var utrolig givende og en gøy opplevelse å få dele ut smil og lapper en søndagsformiddag til folkene i sentrum! Mange lurte på hvem vi var og hvorfor vi gjordet det, så da fortalte vi med stor glede om Krussen og hva vi står for.

B0CCDA3A-2A3A-4027-A261-D9453423E52F.JPG
pb-kopi.jpg

Amalie Monclair Pedersen, PR-sjef i Nord-Rogaland.