Velkommen

Her vil vi prøve å holde dere oppdatert på hva som skjer rundt forbi i Norges land samtidig som det vil komme artikler om relevante temaer får deg som er Kristenruss. Det har den siste måneden vært Kristenruss kick off i hele Norge, fra Tromsø i nord, til Kristansand i sør. Alle som var på disse kick offene fikk presentert årets tema som er «Untamed».


Untamed 2019

Braveheart, Aslan og Pocahontas var tema som kom opp da vi i Kristenruss teamet skulle bestemme tema, sammen med stikkord som kriger, motkultur, kongelig, modig, vill, sårbar, opprørsk.  Ut fra dette ble årets tema «Untamed»! Å være «untamed» handler om og være ekte, upolert, gjennomsiktig og vill. Vi ønsker at Krussen ikke skal føle seg satt i bur, vi ønsker å leve med Jesus som forbilde. Han var ikke en konge som satt på gulltrone borte fra sine undersåtter. Men han var sammen og til stede med menneskene rundt seg, han var kraftfull og rettferdig og han betydde en forskjell der han var. Han lot seg ikke kontrollere av samfunnet rundt eller de religiøse lederne. Han sjokkerte, han var rå, elsket umiddelbart og ubehersket. Som Kristenruss føler du kanskje ikke at man er kongelig eller har mulighet til å forandre verden. Heldigvis er vi flere i samme båt som ønsker å være en motkultur.  Så det er nettopp det vi er og nettopp det vi gjør!

Dette finnes det flere bibelvers på dette temaet, bant annet:

Jesaja  61,  1-.

Herren  Guds  ånd  er  over  meg,

for  Herren  har  salvet  meg.   

Han  har  sendt  meg  for  å  forkynne  et  godt  budskap  for  hjelpeløse,  

for  å  forbinde  dem  som  har  et  knust  hjerte,

rope  ut  frihet  for  dem  som  er  i  fangenskap,

og  frigjøring  for  dem  som  er  bundet,   

 

 

Vær deg selv og nyt russetiden!
UNTAMEDlionText.png